Wij gaan samenwerken!

Vanaf nu kunt u voor al uw vertalingen terecht bij Vertaalbureau Delft

Met trots kondigen we vandaag de lancering van Vertaalbureau Delft aan. We zijn beiden al jarenlang actief in de vertaalbranche en vonden het tijd worden om een aantal zaken anders en grootser te gaan aanpakken. Daarom zijn wij Vertaalbureau Delft gestart en delen wij vanaf nu ons netwerk van ervaren internationale vertalers, onze kennis over verschillende vakgebieden en onze vertaalexpertise met als doel bedrijven en organisaties nog beter van dienst te zijn.

Met Vertaalbureau Delft leveren wij vertalingen in verschillende vakgebieden en een groot aantal Europese talencombinaties. Inhouse zijn wij gespecialiseerd in het vertalen van commerciële, toeristische en zakelijke teksten in de talen Nederlands, Engels, Spaans, Duits en Frans (Tessa vertaalt zelf van het Engels, Spaans en Duits naar het Nederlands, Bianca van het Engels en Frans naar het Nederlands). Heeft u een vertaling nodig naar een vreemde taal of van een tekst in een vakgebied dat buiten onze expertise valt? Dan werken wij samen met ervaren vertalers uit verschillende landen wereldwijd.

Waarom zijn we samen Vertaalbureau Delft gestart, terwijl we al jaren zelfstandig werkzaam waren in de vertaalwereld? Samenwerken brengt grote voordelen met zich mee. We kunnen niet alleen ons netwerk met elkaar delen, maar ook de kwaliteit van elkaars werk controleren en grotere opdrachten aannemen dan wanneer we alleen zouden werken. Daarnaast is het goed voor de continuïteit: als één van ons op vakantie gaat, een paar dagen inhouse bij een klant werkt of een afspraak heeft bij een klant, is de ander gewoon beschikbaar voor onze andere klanten en werkzaamheden. Zo zijn onze klanten altijd verzekerd van een snelle reactie. En uiteraard is het handig dat we op kantoor kunnen sparren over de beste vertaling van een bepaalde term of de beste aanpak voor een project. Wij zien alleen maar voordelen dus!

Meer info:

Neem een kijkje op onze website www.vertaalbureaudelft.nl of volg onze Facebook-pagina voor het laatste nieuws. Vertaalbureau Delft is gevestigd in het kantorencomplex Whitepark in Delft. Langskomen voor een bakje koffie? Dat is altijd goed! Bel of mail van tevoren wel even, zodat u zeker weet dat een van ons aanwezig is.